Organisationsförändring och HR-stöd

Funderar du på eller står du redan inför en omorganisering och har ett behov av att göra stora justeringar i personalstyrkan? Eller behöver du på annat sätt extra resurser och kompetens utöver vad den ordinarie verksamheten inom din HR-avdelning har att erbjuda? I så fall kan imoveri hjälpa dig.

Vi har specialiserat oss på att möta just dessa utmaningar. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att leda och driva HR-avdelningars förändringsarbete från bolag som Oriflame, L’Oréal, Lernia, Strängbetong, Ericsson med flera. Vi är vana vid miljöer där många olika intressenter (fackföreningar, riskkapitalbolag, managementkonsultfirmor, ägarfamiljer) behöver samarbetas med och hållas nöjda.

Har ni behov av mer generellt HR-stöd kan vi också bistå er organisation med detta.

 

 

Övriga tjänstelösningar

TRVS product

Total Rewards Value

Investerar ni i de saker era anställda uppskattar mest, eller i sådant som de inte uppskattar alls? Vår lösning hjälper er att förstå er ROI på er största investering och hur ni kan optimera och säkerställa ett maximalt utfall på individuell-, avdelnings- och organisatorisk nivå.
WLBS product

Work-life balance

Att arbetsvillkoren möjliggör en bra balans mellan arbete och fritid är en allt viktigare fråga för både företag och anställda. Vår lösning ger er detaljerade insikter i hur ni kan förbättra balansen mellan arbete och fritid för era anställda, vare sig det rör sig om på individ-, avdelnings- eller organisatorisk nivå.

Kontakta oss

Är du nyfiken och vill veta mer eller har du synpunkter och funderingar? Tveka inte, maila eller ring oss nu direkt!